GRIP ging 6 uur lang Hard voor het goeie doel: 1705 euro opgehaald!

Zoals jullie al konden lezen in de vorige nieuwsbrief stond zaterdag 6 april in het teken van trainen voor het goeie doel: Stichting Downsyndroom.

Zo’n 15 leden kwamen, voor sommige in alle vroegte, om mee te doen en de strijd aan te gaan met  zichzelf en met de tijd. Er was geen sprake van rustig opstarten; meteen ging het volle bak in bootcampstijl om, nog nahijgend, vol de concentratie te houden bij het oefenen van GRIP Defence- en GRIP Combat technieken. Verlies van concentratie was geen optie! Opgeven evenmin!

Ook werden er 2 taarten verloot en mede dankzij de gulle gift van Auto Recycling Maris en Janneke Nijnuis kon het totaal bedrag nog worden opgehoogd.

De sfeer was geweldig, het enthousiasme groot en niet zonder resultaat. Met trots werd na 6 uur trainen de cheque getoond van 1705 euro!

Trainen doe je niet op een lege maag maar dankzij onder andere de sponsoring van BakkerBart in Roden en de Poeisz in Nieuw Roden gingen zelfs de buikspier- en opdrukoefeningen ook het laatste uur (bijna) vanzelf.

Een groot woord van dank voor alle leden die er zaterdag waren, voor iedereen die heeft gedoneerd en voor iedereen die op elke andere wijze zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan die dag!

Fred Wekema.