Deze nieuwsbrief beginnen we met een winnaar! Want we hebben een aantal leuke inzendingen gehad van de Vakantie foto wedstrijd. Van balancerend op een rots tot een koude douche in de achtertuin, GRIP was overal! De winnaar van de fotowedstrijd, het is al zichtbaar bovenaan deze brief is IVO ! Van harte gefeliciteerd met deze leuke foto. Je hebt hiermee een sporttas met het logo van GRIP gewonnen!

Bovenstaande is een trouwens een idee van Bas en Margreeth uit de Suggestiebox! Heb jij ook een leuk idee voor tijdens of buiten de les; pak een kaartje, schrijf het op en doe het in de box in zaal.

                                                                       ***

Bij Defence en Combat gaat er iets veranderen. We vinden het bij deze twee onderdelen van GRIP passender dat je in tenue aan de lessen deelneemt. Voetballen of Judo doe je immers ook in tenue. Dus een GRIP broek en GRIP shirt. We voeren deze verandering door per 1 januari 2020. Dit geeft iedereen nog ruim de tijd om de kleding aan te schaffen. Kom voor vragen gerust bij ons, of bel of mail even!

                                                                       ***

GRIP is in een vergevorderd stadium om over de grens te gaan! Op maandag 7 oktober 2019 zal er in Drachten, Friesland, een PILOT voor de Defence groep van start gaan. De les is van 19.00 tot 20.00 uur bij sportschool Ebert, Zuidkade 53, Drachten. Dus mocht je iemand kennen in die omgeving, zegt het voort! Meer details over tijden en kosten volgen.

                                                                       ***

In oktober starten we met een leuke actie, dus hou ook de volgende nieuwsbrief en social goed in de gaten!

                                                                       ***

Tijdens de lessen van Defence en Combat in week 38 (16 t/m 20 september) verwachten we je in dikke kleding! Dus een dikke trui, een winterjas, spijkerbroek… kortom: gewone, winterse kleding. We gaan dan een aantal technieken oefenen om te ervaren hoe deze technieken werken bij het dragen van dikke (lees: normale) kleding.

Bovenstaande is een trouwens een idee van Peter Ouwinga uit de Suggestiebox! Heb jij ook een leuk idee voor tijdens of buiten de les; pak een kaartje, schrijf het op en doe het in de box in zaal.

Tot slot voor in de agenda:

  • Week 38: trainen in normale, dikke kleding
  • Rodermarkt: op 24 september is er vanwege Rodermarkt géén les.
  • Examens: op 9 november (voorlopige datum) zijn er weer examens. Meer info volgt.