LEDEN VOOR LEDEN ACTIE!

GRIP houdt de hele maand oktober een ‘Leden voor Leden actie. Wat houdt dat in? Heel simpel: jij als GRIP lid brengt iemand mee die zich inschrijft voor GRIP. Dat kan bij GRIP Sports, GRIP Defence en/of GRIP Combat.

En jij, als lid, ontvangt dan een prachtige sporttas met het logo van GRIP ter waarde 29,95!

Wie kan er aan meedoen? Iedereen vanaf 8 jaar, dus ook jij, jongens en meisjes! Heb je een broer of zus, M4L of  BFF  neem hem of haar eens mee! Een proefles kan altijd en als hij of zij zich inschrijft krijg jij die mooie sporttas!

En zegt  je buuf bij de koffie wel eens ‘ik wil best wat gaan doen maar weet niet zo goed wat’, of hoor je je collega zeggen ‘ik zou best wat aan zelfverdediging willen gaan doen maar wat… wanneer en waar’. Grijp de kans om GRIP onder de aandacht te brengen!

Oktober is ook de maand waarin het stoppen met roken centraal staat. Wat is er mooier dan te stoppen met roken en te beginnen met bewegen: STOPTOBER? à STARTGRIP!

Dus even samenvattend:

  • Wat: Leden voor Leden actie.
  • Wanneer: de hele maand oktober.
  • Voor wie: IEDEREEN vanaf 8 jaar!
  • Voorwaarde: een inschrijving voor GRIP.
  • Onze waardering: een sporttas met GRIP logo.

***

Wat is er verder nog voor nieuws? Op 26 oktober is er een technische training. Wil jij je nog even extra voorbereiden op het examen of gewoon een keer de focus puur op techniek leggen? Geef je dan op voor 24 oktober bij Fred. De kosten bedragen 10 euro p.p. (contant voor de training te voldoen)

                                                           ***

Voor in de agenda:

  • 22 oktober: OCHTEND les komt eenmalig te vervallen ivm bedrijfstraining.
  • 26 oktober: Technische training van 13.00 – 16.00 uur.
  • 9  november: Examens (meer info volgt binnenkort).
  • Vanaf Januari 2020: trainen in tenue.