COMBAT

OVER GRIP™ COMBAT

Onze kerntechnieken en het volledig inhoudelijke systeem zijn gebaseerd op de meest effectieve vechtsport van Nederland: GRIP™ COMBAT. Deze zeer realistische en stevige vechtsport wordt beoefend in groepslessen met echte liefhebbers. Er wordt getraind vanuit wederzijds respect, maar zeker ook met een competitief en zeer sportief karakter.

Van onze COMBAT-leden vragen we nét dat stapje extra, nét die minuut langer, en nét even harder doorgaan. Het mentale aspect van vechtsport situaties vraagt om instructeurs die weten hoe je grenzen verlegt. Daarnaast geloven we niet alleen in het aanleren van nieuwe en spectaculaire technieken, maar zeker ook in het oefenen van een gezonde vechtsport-basis. Conditie, stoottechnieken, grondworstelen, traptechniek: het zit allemaal in de mix van GRIP™ COMBAT.

 

GRIP™ COMBAT LEVELS

  • COMBAT LEVEL 3 BASIC (‘CONTROLE’ zonder wapens) 30% 30%
  • COMBAT LEVEL 4 BASIC+ (‘CONTROLE’ met wapens) 40% 40%
  • COMBAT LEVEL 5 ADVANCED (‘IN GEVECHT’ zonder wapens) 50% 50%
  • COMBAT LEVEL 6 ADVANCED+ (‘IN GEVECHT’ met wapens) 60% 60%
  • COMBAT LEVEL 7 EXPERT (‘COMBAT FIGHT’ zonder wapens) 70% 70%
  • COMBAT LEVEL 8 EXPERT+ (‘COMBAT FIGHT’ met wapens) 80% 80%
  • COMBAT LEVEL 9 MASTER (‘COMPLEX SITUATIONS’ zonder wapens) 90% 90%
  • COMBAT LEVEL 10 MASTER+ (‘COMPLEX SITUATIONS’ met wapens) 100% 100%

75 MINUTEN GROEPSLES

200% INZET

RUIM 400 TECHNIEKEN

ONZE DOCENTEN GRIP™ COMBAT

FRED WEKEMA

Fred Wekema is de hoofdinstructeur en eigenaar van GRIP. Hij geeft les in alle vormen en onderdelen en is ook verantwoordelijk voor het bedenken en samenstellen van lessen en technieken. Met ruim 30 jaar ervaring in vechtsporten (o.a. 4e DAN Taekwon-do, Level 7 Instructeur Commando Krav Maga, Instructeur Total Officer Protection), is hij een veelzijdig docent gebleken. Fred geeft les aan iedereen: van basisschool leerlingen tot fitte ouderen, van ervaren vechtsporters tot mensen die zichzelf willen leren verdedigen. Hij combineert zijn ervaring en unieke manier van lesgeven, waardoor GRIP een prettige plek is voor jong en oud om te genieten van sport.

HENDRIK VAN DER VEEN

Hendrik is een typisch voorbeeld van ruwe bolster blanke pit. Een zeer gepassioneerd vechtsporter (o.a. Commando Krav Maga, Judo, Tang Soo do, Jiu-Jitsu) met een ontzettend prettige manier van lesgeven. Hij is in staat om snel te schakelen tussen ‘keihard knallen en kop d’r veur’, en het 1-op-1 aanleren van complexe technieken. Daar toont zich de meester, want Hendrik is zeer gefocust op verfijning en details. Als zeer betrokken docent enorm geliefd bij de leerlingen, en tevens mede-oprichter van GRIP en compagnon van hoofdinstructeur Fred Wekema.

WICHER AKKERMAN

Wicher is naast wereldreiziger ook nog eens een zeer begenadigd (internationaal) vechtsport instructeur. Ervaring deed hij op met o.a. Judo, Krav Maga, Commando Krav Maga en Kapap. Hij gaf seminars in o.a. Israël, Portugal, Spanje, Polen, Thailand, Engeland, Panama en Zuid Afrika. Zijn lessen kenmerken zich vanuit een zeer praktische, realistische en keiharde aanpak. Geen gelul bij deze docent: hij leert je om in de meest gevaarlijke situaties te overleven. Effectieve technieken, meedogenloze training: daarmee weet Wicher zijn leerlingen te motiveren.

SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR GRIP™ COMBAT

STEL HIER JE VRAAG AAN HET GRIP-TEAM

6 + 3 =