DEFENCE

OVER GRIP™ DEFENCE

Bent u absoluut geen vechtsportliefhebber, maar zoekt u wel manieren om zelfzeker en weerbaar te worden? Dan bent u precies de persoon die wij in gedachten hielden toen we GRIP™ DEFENCE ontwikkelden. Zonder enige competitie-drang, werken we met dit systeem op 2 niveau’s: op Niveau 1 werken we aan het vermijden en ontlopen van gewelddadige situaties. Vanaf Niveau 2 zult u leren om een situatie te ‘bevriezen’ door controle uit te oefenen op uw belagers.

GRIP™ DEFENCE is uniek dankzij de combinatie van vechtsport-technieken en kennis van de psychologie. U leert meer over uw eigen angsten, controle-drang en mogelijk ‘verstarren’ in situaties, maar ook over de persoonlijkheid van uw aanvaller(s).

Deze lessen kenmerken zich door een sociaal karakter, zeer persoonlijke aandacht en hoog gekwalificeerde instructeurs met specifieke kennis over weerbaarheid, psychologie en coaching.

 

GRIP™ DEFENCE LEVELS

  • DEFENCE LEVEL 1 WEERBAARHEID (‘UIT GEVECHT BLIJVEN’) 10% 10%
  • DEFENCE LEVEL 2 IN CONTROL (‘DE SITUATIE STABILISEREN’) 20% 20%

60 MINUTEN GROEPSLES

50% MENTAAL

50% FYSIEK

ONZE DOCENTEN GRIP™ DEFENCE

FRED WEKEMA

Fred Wekema is de hoofdinstructeur en eigenaar van GRIP. Hij geeft les in alle vormen en onderdelen en is ook verantwoordelijk voor het bedenken en samenstellen van lessen en technieken. Met ruim 30 jaar ervaring in vechtsporten (o.a. 4e DAN Taekwon-do, Level 7 Instructeur Commando Krav Maga, Instructeur Total Officer Protection), is hij een veelzijdig docent gebleken. Fred geeft les aan iedereen: van basisschool leerlingen tot fitte ouderen, van ervaren vechtsporters tot mensen die zichzelf willen leren verdedigen. Hij combineert zijn ervaring en unieke manier van lesgeven, waardoor GRIP een prettige plek is voor jong en oud om te genieten van sport.

ARVID BUIT

Arvid heeft een grote voorliefde voor vechtsport (o.a. Mixed Martial Arts en Commando Krav Maga). Hij heeft vanuit zijn dagelijkse werk als master-coach een grote passie voor de psychologische ontwikkeling van mensen. Binnen het DEFENCE systeem is hij verantwoordelijk voor het ‘controle krijgen over jezelf’. Hoe voorkom je nu dat je bevriest wanneer iemand je onheus bejegend? Wat is de meest effectieve manier om controle te krijgen over een vervelende situatie? Zijn grootste passie is om zijn leerlingen krachtiger en zelfzekerder te maken. Binnen GRIP is Arvid tevens verantwoordelijk voor het strategisch concept en de marketing.

SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR GRIP™ DEFENCE

STEL HIER JE VRAAG AAN HET GRIP-TEAM

13 + 10 =