Nieuwsbrief april 2019

Vrijdag 19 april (Goede vrijdag) is er gewoon les. Maandag 22 april (2de Paasdag) is er geen les. Vrijdag 26 april komen de jeugdlessen te vervallen.De ochtendlessen gaan gewoon door.
Trainen voor het goeie doel

Trainen voor het goeie doel

GRIP ging 6 uur lang Hard voor het goeie doel: 1705 euro opgehaald! Zoals jullie al konden lezen in de vorige nieuwsbrief stond zaterdag 6 april in het teken van trainen voor het goeie doel: Stichting Downsyndroom. Zo’n 15 leden kwamen, voor sommige in alle vroegte,...

GRIP taart

Wie maakt ons los. 2 GROTE taarten om op te bieden vanaf €25,- per stuk voor het goede doel Stichting Down Syndroom. Hoogste bieder kan de taart(en) zaterdag afhalen in Roden tijdens onze training.
Suggestiebox

Suggestiebox

Een goede suggestie maar geen idee waar je het kwijt kunt? Dat kan vanaf nu in de SUGGESTIEBOX in de trainingszaal of via de social media kanalen.
GRIP Pro

GRIP Pro

16 januari 2019 een training GRIP Pro verzorgd op de politieacademie in Amsterdam. GRIP Pro is speciaal ontwikkeld voor de professionele orde- en wetshandhavers (beveiliging, BOA’s, Politie en Justitie).
Examen GRIP Combat

Examen GRIP Combat

GRIP Combat examens. Nu was het eindelijk zover. Na de instructeurs waren de eerste leerlingen aan de beurt voor hun examen. Geslaagd voor Level 3 is Sakia Hut; voor Level 4 Klaas Siegers,Rene Hummel, Allert Huberts, Julian Wieringa, Sid Koppens, Sander Meins, Laura...
112 dag Vaassen

112 dag Vaassen

GRIP concept was uitgenodigd op de internationale 112 beurs in Vaasen om GRIP PRO, voor de professionele ord- en wetshandhavers, te demonstreren voor het grote publiek.
Eerste examens een feit !

Eerste examens een feit !

Op 21 Juli 2018 was het zover: na 2 zware dagen ploeteren en zweten, werden de eerste certificaten uitgereikt aan onze GRIP Instructeurs. Alles staat nu klaar om in oktober onze studenten klaar te stomen voor hun examens! Wij feliciteren Hendrik, Wicher, Gabrielle en...