PROFESSIONAL

OVER GRIP™ PROFESSIONAL

Uw personeel krijgt op dagelijkse basis te maken met agressie en geweld. Dat kan zowel zijn uit zelfverdediging, als vanuit professioneel optreden als ordehandhaver. Wij werken voor een grote diversiteit aan organisaties en bieden een pakket dat volkomen uniek is voor de vechtsport wereld.

GRIP™ PROFESSIONAL biedt u een breed pakket aan technieken en professionele trainers die uw mensen op het hoogste niveau zullen trainen. We doen dit vanuit twee perspectieven: dat van ONGEWAPENDE handhaving en GEWAPENDE handhaving. Aandacht is er voor wet- en regelgeving, omgang met social-media/aanwezigheid van camera’s, en effectieve opbreng- en arrestatie technieken.

Wilt u uw organisatie duurzaam veranderen en de professionals structureel bijstaan in het uitoefenen van hun vak? Vraag dan naar de mogelijkheden om het GRIP™ CERTIFIED COMPANY keurmerk te behalen voor uw organisatie. Met dit certificaat toont u duurzame begeleiding, functionele compliance en professioneel toezicht op de kwaliteit van uw medewerkers. Organisaties in het bezit van dit certificaat mogen het GRIP™ CERTIFIED COMPANY LOGO voeren op hun website en in eigen marketing.

 

GRIP™ PROFESSIONAL LEVELS

  • PRO LEVEL 11 ONGEWAPENDE HANDHAVING (‘GRIP OP CONLFICT’) 100% 100%
  • PRO LEVEL 12 GEWAPENDE HANDHAVING (‘GRIP OP CONLFICT’) 100% 100%

100% INCOMPANY

ELK KWARTAAL HERHALING

95% SLAGINGSPERCENTAGE

ONZE DOCENTEN GRIP™ PROFESSIONAL

FRED WEKEMA

Fred Wekema is de hoofdinstructeur en eigenaar van GRIP. Hij geeft les in alle vormen en onderdelen en is ook verantwoordelijk voor het bedenken en samenstellen van lessen en technieken. Met ruim 30 jaar ervaring in vechtsporten (o.a. 4e DAN Taekwon-do, Level 7 Instructeur Commando Krav Maga, Instructeur Total Officer Protection), is hij een veelzijdig docent gebleken. Fred geeft les aan iedereen: van basisschool leerlingen tot fitte ouderen, van ervaren vechtsporters tot mensen die zichzelf willen leren verdedigen. Hij combineert zijn ervaring en unieke manier van lesgeven, waardoor GRIP een prettige plek is voor jong en oud om te genieten van sport.

HENDRIK VAN DER VEEN

Hendrik is een typisch voorbeeld van ruwe bolster blanke pit. Een zeer gepassioneerd vechtsporter (o.a. Commando Krav Maga, Judo, Tang Soo do, Jiu-Jitsu) met een ontzettend prettige manier van lesgeven. Hij is in staat om snel te schakelen tussen ‘keihard knallen en kop d’r veur’, en het 1-op-1 aanleren van complexe technieken. Daar toont zich de meester, want Hendrik is zeer gefocust op verfijning en details. Als zeer betrokken docent enorm geliefd bij de leerlingen, en tevens mede-oprichter van GRIP en compagnon van hoofdinstructeur Fred Wekema.

DIRECT OFFERTE ONTVANGEN VOOR EEN GRIP™ PROFESSIONAL TRAJECT?

STEL HIER JE VRAAG AAN HET GRIP-TEAM

5 + 15 =