SPORTS

OVER GRIP-SPORTS

Ieder mens zoekt een manier om gezond en fit te blijven nietwaar? Wij bieden met GRIP-SPORTS een lekker pittige work-out van 45 minuten op muziek. Wat deze sport uniek maakt, is het feit dat u in deze work-out kennismaakt met de vechtsport technieken uit het GRIP™ CONCEPT. Dit betekent dat als u later besluit om door te stromen naar GRIP™ DEFENCE of GRIP™ COMBAT, u een enorme voorsprong hebt opgebouwd.

 

45 MINUTEN WORKOUT

100% INZET

80 TECHNIEKEN

ONZE DOCENTEN GRIP™ SPORTS

FRED WEKEMA

Fred Wekema is de hoofdinstructeur en eigenaar van GRIP. Hij geeft les in alle vormen en onderdelen en is ook verantwoordelijk voor het bedenken en samenstellen van lessen en technieken. Met ruim 30 jaar ervaring in vechtsporten (o.a. 4e DAN Taekwon-do, Level 7 Instructeur Commando Krav Maga, Instructeur Total Officer Protection), is hij een veelzijdig docent gebleken. Fred geeft les aan iedereen: van basisschool leerlingen tot fitte ouderen, van ervaren vechtsporters tot mensen die zichzelf willen leren verdedigen. Hij combineert zijn ervaring en unieke manier van lesgeven, waardoor GRIP een prettige plek is voor jong en oud om te genieten van sport.

GABRIELLE HENDRIKS

Gabrielle is in opleiding tot fitnessinstructeur en al jarenlang actief binnen de vechtsporten. Ze deed ervaring op in Commando Krav Maga en traint al 3 jaar als student van Fred Wekema. Toen ze hoorde van GRIP, werd ze meteen enthousiast. Haar aanpak is recht door zee, pittig en staat garant voor een hele stevige work-out. Met een grote passie voor deze sport en een rotsvast vertrouwen om er samen met het GRIP team een succes van te maken, geeft Gabrielle vanaf dit voorjaar lessen GRIP SPORT.

SCHRIJF JE DIRECT IN VOOR GRIP™ SPORTS

STEL HIER JE VRAAG AAN HET GRIP-TEAM

7 + 9 =